I komplexa projekt gör vi det lätt att hitta rätt konsult.

Det vi säger att vi kan -är vi riktigt vassa på. Vi handplockar våra konsulter och erbjuder kunder och partners branschens bästa kompetensbank.

Med rötterna i teknik- och industribranschen finns nu m4 konsulter utplacerade i utvecklingsprojekt inom många olika branscher, fortfarande främst inom teknikområden som; konstruktion, beräkning, projektledning, utbildning, metodutveckling prototypbyggnation och embedded. Men vi har också konsulter med ekonomisk inriktning som tar uppdrag som controllers eller inom costengineering, ett affärsområde som vi på m4 benämner Finance.

Vi arbetar med uppdragsgivare som erbjuder högintressanta projekt och stimulerande arbetsuppgift er, något som brukar tilltala duktiga konsulter.

#vadvigör Konstruktör | Beräkningsingenjör | Projektledare | Utbildare | Metodutvecklare | Prototypbyggare | Controller | Industriekonom | Logistiker | Programmerare | Scrum master | Testledare

Vi ger dig kompetenta konsulter

m4 har precis den kompetens som efterfrågas. Våra konsulter är trevliga och engagerade individer som fungerar utmärkt i arbetslaget, en egenskap som är nog så viktig. Vårt team kan inte allt – men det vi utger oss för att kunna är vi riktigt vassa på.

Vi är duktiga på matchning

En av våra dokumenterat starkaste sidor är förmågan att identifiera ditt behov och matcha det med rätt konsult. För oss är det viktigt att placera rätt kompetens på rätt uppdrag. Det gör livet enklare för alla parter. Vi har alltid konsulter som kan komma med kort varsel och vi kan, om det behövs, rekrytera specifik kompetens ur vårt nätverk som matchar uppdragen.

Vi kan branschen

Vi på m4 är framgångsrika i rekryteringen av konsulter med en unik förståelse för dina behov. Det uppmärksammade också juryn för DI Gasell som poängterar just detta i sin motivering.

Vi har kompetens till rätt pris

Hos oss betalar du för kompetens, engagemang och kvalitet. Inte så mycket för administration. m4 är uppbyggt enligt LEAN, dvs med en kostnadseffektiv
process som i slutändan gör att vi kan erbjuda våra kunder högre kompetens till bättre pris.

Vi är en stabil samarbetspartner

m4 är en långsiktig partner till ett stort antal kunder som uppskattar ett ”riktigt bra” samarbete. Vi erbjuder attraktiva och varaktiga lösningar där relationen byggs och underhålls utifrån individuella behov, förutsättningar som genererar ett gott resultat för alla.

Utmanande uppdrag skapar trivsel

Medarbetarna är vår affärsidé och det viktigaste vi har. Därför är det viktigt för oss att kunna erbjuda dem utmanande uppdrag där de trivs och stannar kvar. Och det är här du kommer in. Vi tror att du kan hjälpa oss att upprätthålla denna goda spiral. – Så vill vi bygga vi en bra framtid tillsammans. Ägarledda

Switch button with blue light, black background. Conceptual image for PDCA illustration or business process improvement.
Välj region: