”Fokusera på det du kan
påverka och kör”

Vad är det bästa med m4?

Det finns väldigt många fördelar med m4. Strävan att hela tiden ge 100% tillsammans är mäktigt! Vi är ett gott gäng med olika bakgrunder. För mig är det viktigt att man har tydligt uppsatta mål och ser samt inkluderar sina medarbetare.

Känslan på m4 är att alla strävar mot samma mål, vi har en bra gemenskap och sammanhållning som är beundransvärd med tanke på att de flesta av oss sitter ute hos våra kunder. Dessutom har m4 ett riktigt vasst erbjudande som lockar till sig de vassaste konsulterna. Det är en resa som jag är väldigt tacksam att få vara med på.

Vad gör du på dagarna?

Jag arbetar som konsultchef på m4 med fokus på sälj. Jag är den primära kontakten till våra partners och tillsammans med mina kollegor matchar jag uppdrag till rätt konsult. Arbetet är varierande med olika kunder och branscher. Att få arbeta med och bli inspirerad av riktigt kompetenta ingenjörer gör jobbet så roligt.

Som konsultchef har jag även ett team med vad jag stolt kan säga är världens bästa medarbetare. Jag trivs oerhört bra i ett upplägg där man som konsultchef och medarbetare är ett team, och tillsammans sätter upp en väg för medarbetarens utveckling och väg framåt.

Vad gör du på fritiden?

Utanför jobbet blir det mycket familjetid. Jag har två små barn så mycket av min tid går helhjärtat till min kära familj. På helgerna agerar jag fotbollstränare för äldsta sonens lag och oavsett årstid tar jag gärna ett dopp i havet

Segling och skidåkning är mina stora intressen och jag älskar löplopp med mycket lera, hinder och geggamoja.

Rent krasst är jag en person som gillar att fylla livet med roliga saker och de får gärna vara fysiskt krävande och utomhus är inte helt fel. Jag beskrivs oftast som glad och målmedveten, både på jobbet och utanför.

Vill du veta mer om hur det är att jobba på m4? Kontakta mig

Emelie Löfvendahl

Konsultchef

Mobile: +46 701 99 09 32

Mail: emelie.nystrom@m4.nu