På m4 har vi morötterna.

Handplockade konsulter med förståelse för framgångsrika projekt.

m4 är ett kompetent ingenjör- och teknikkonsultföretag som erbjuder ingenjörer, projektledare, ekonomer och andra specialister till utvecklande och tillverkande företag i södra och mellersta Sverige. Vi handplockar våra konsulter och erbjuder ett yrkesliv där du har möjlighet att välja uppdrag och påverka din arbetssituation. Om vi får gissa beror vår framgång på förmågan att matcha rätt konsult med rätt uppdrag. Att hitta guldkornen. Våra konsulter lovordas nämligen ofta av våra kunder för sin kompetens, goda samarbetsförmåga, förståelse för slutkund och levererade resultat.

–Vill du bli en i gänget, då vill vi att du kontaktar oss redan idag!

jobbahosmm

När kan du börja jobba hos oss?

Vi har projekt och uppdrag som väntar på dig hos intressanta kunder i södra och mellersta Sverige. Vill du veta mer så kontaktar du oss på telefon +46 (0)10-190 16 00 eller genom att fylla i formuläret nedan.

Kontakta oss
Välj region:

Bli en viktig kugge i vårt hjul.

Genom åren har m4 byggt upp ett stort nätverk av kunder/uppdragsgivare vilket gör att våra konsulter har många olika uppdrag att välja mellan och därför sällan går utan arbete. Skulle det ändå bli en lucka mellan två uppdrag täpps den snabbt till med en utbildning eller en långresa som kan finansieras av den individuellt uppbyggda projektbufferten –en del av vårt intelligenta lönesystem.

Du är med och bygger vår gemensamma framtid

På m4 blir du aldrig en i mängden. Vi är kanske inte längre minst i branschen, med snart 70 konsulter, men vi tänker aldrig bli riktigt stora. Företagets storlek, en engagerad ledningsgrupp och passionerade ägare gör att support, feedback eller svar på frågor aldrig är längre än ett telefonsamtal bort.  På m4 vill vi ha en nära och öppen dialog. Det är så vår gemenskap byggs upp.

Prestationstrappa & belöningssystem

Det ska vara roligt att lyckas och vi gillar morötter. Vi har därför tagit fram ett lönesystem med en individuell prestationstrappa som hjälper dig att utvecklas och nå nya höjder. Varje gång du når dina egna mål och delmål belönas du. Du kan alltså själv påverka din löneutveckling. Vi finns behjälpliga som bollplank och rådgivare och resonerar gärna kring målsättning och utmaningar. Branschens bästa villkor får du på köpet.

Beställ och läs mer om våra villkor i vår rekryteringsbroschyr ”Det här är m4”.

Svar på de vanligaste frågorna från nyanställda.

F: Hur använder jag min projektbuffert?

S: Du kan använda den till exempelvis tjänstebil, träningskort, pensionssparande, utbildningar, extra semester (utöver den lagstadgade), tillskott till föräldrapenningen och mycket mer.

F: Hur länge går man i snitt utan uppdrag om jag vill byta uppdrag?

S: Oftast matchar vi ett uppdragsbyte så att du börjar det nya uppdraget direkt efter att du har avslutat det gamla. Skulle det ändå bli ett litet glapp kan du passa på att njuta av någon veckas ledigt. Lön får du exempelvis genom att utnyttja överskottet i din projektbuffert.

F: Vem får projektbufferten om jag avslutar min anställning?

S: Projektbufferten tillhör dig och du får ut den som en slutlön.

F: Hur fungerar det egentligen på m4, måste jag ansvara för mycket själv?

S: Nej. Du har visserligen full insyn och kontroll över lön och projektbuffert men vi sköter all administration och löneutbetalningar.

F: Vilka kunder och uppdrag kan jag få via m4?

S: Vi jobbar direkt mot både kunder och partners (andra konsultföretag) för att hela tiden få tillgång till så många intressanta uppdrag som möjligt. Kunderna finns på olika platser i södra– och mellersta Sverige i skiftande branscher. Vi tror att spridning är bra, både geografiskt och verksamhetsmässigt.

F: Vilka anställningsformer erbjuder ni?

S: Alla våra anställda är tillsvidareanställda med fast- eller provisionsbaserad lön med en individuell projektbuffert.

F: Varför ska jag välja att arbeta för m4?

S: Vi är helt rätt företag för dig som är erfaren och brinner för ditt yrke och som vill arbeta på konsultbasis. Vårt erbjudande är starkt och vi kan konkurrera med de bästa på marknaden genom vårt engagemang, kompetens och vår långsiktighet. Vi erbjuder spännande uppdrag ute hos intressanta kunder. Vårt mål är att vara den bästa arbetsgivaren i branschen. Välkommen till m4!

Vill du veta mer så kontaktar du oss på telefon +46 (0)10-190 16 00.

Morötter

En trygg framtid

m4 är ett stabilt företag med framtiden för sig. Hos oss kan du arbeta till marknadens bästa villkor. Och de blir bara bättre och bättre med tiden.

Vi ser dig

På m4 värnar vi om våra medarbetare. Hos oss kommer du alltid att vara unik och att vara en viktig kugge i vårt lilla hjul.

Prestationstrappa & belöning

Du styr din utveckling. Vi hjälper dig. När du lyckas får du en belöning. Inspirerande, inte sant?

Gemenskap är viktigt

Du arbetar tillsammans med goda kollegor ute hos våra trevliga kunder, dessutom träffas m4-gänget och umgås –Flera gånger om året faktiskt. Vi har vår egen community där vi kan träffas och ta en fredagsöl tillsammans, fast på olika ställen.

Ett intelligent & transparent lönesystem

Du får full kontroll över fakturerade timmar, lön, bonus och buffert. Bufferten använder du hur du vill. Kanske för att täcka upp när du är föräldraledig. Eller kanske spara lite extra i en pensionsförsäkring.

Ett roligt jobbliv

På m4 erbjuder vi dig en utmanande vardag med uppdrag hos intressanta kunder. Friheten att välja är din.