”Flexibelt och personligt”

Vad är det bästa med m4?

Jag trivs oerhört bra med m4s buffertsystem, och den flexibiliteten som finns i bolaget. Jag får själv välja vilken bil jag vill ha, vart jag ska gå utbildningar och hur mycket jag får i lön.

Buffertsystemet ger en starkare teamkänsla med min konsultchef, där det blir en självklarhet att vi sitter på samma sida av bordet för att hitta rätt uppdrag. Det känns skönt att ha en konsultchef som stöttar mig i besluten, men också ger mig inblick i vad som efterfrågas i branschen.

Det absolut bästa med m4 är att känslan av att vara ett mindre företag finns kvar, trots att vi är starkt växande. Personligt med en stark gemenskap!

Vad gör du på dagarna?

Jag jobbar med provning och verifiering av assistanssystem (ADAS) inom fordonsbranschen. Uppdraget är väldigt varierande i arbetsuppgifter, i och med att fordonet säljs världen över kan ni hitta mig på en väg i Kalifornien, på en provbana i Spanien eller på ett verkstadsgolv i Göteborg.

Det viktiga för mig i val av uppdrag är att jag måste ständigt känna att jag har möjlighet att utveckla mig. Jag valde att gå från en mer konstruerande roll till en roll där jag fick en större inblick i fordonens mjukvara.

Vad gör du på fritiden?

Jag har ett högt vardagstempo och fyller gärna upp min vardag med träning, till exempel crossfit eller fina vandringar för att upptäcka nya platser. Detta fungerar extra bra med mitt uppdrag, då jag får chans att upptäcka platser som jag förmodligen inte hade besökt på egen hand utanför jobbet.

När jag väl är hemma i underbara Göteborg umgås jag med mina nära och kära, men jag klämmer gärna in ännu mer träning och tid runt bilar. Kort och gott är jag en äventyrlig biltok, helt enkelt!

Vill du veta mer om hur det är att jobba på m4? Kontakta mig!

Mikael Lund

Testingenjör

Mail: mikael.lund@m4.nu