”Vi testar och ser vad som händer!”  

Vad är det bästa med m4? 

Att kunna jobba på ett häftigt uppdrag, samtidigt som jag i min konsultroll slipper allt det politiska spelet som ofta finns på bolag gör att jag kan fokusera på det som verkligen spelar roll – att lösa mitt uppdrag. Alltid lika härligt att bli uppringd av min konsultchef som förhandlat bättre avtal! 

Jag trivs också väldigt bra med hur företaget tar hand om mig, vilket nog egentligen är det viktigaste för mig. Nu under pandemin har m4 kört ut fantastiska kassar till de virtuella After Works som ordnats på hemmaplan och jag känner verkligen att de bryr sig i de olika evenemang som hittas på. 

Det lönesystem vi har är även en fördel då m4 kan anordna konferenser eller utbildningar som lockar människor med varierande intressen, vi är alla olika och vi väljer själva vilka vi vill vara med på!  

Vad gör du på dagarna? 

Jag jobbar i ett mindre scrum team där jag både utvecklar och hjälper de andra utvecklarna. 

På uppdraget får jag verkligen jobba full stack, det är allt ifrån att diskutera ikoner och fonter till att konfigurera webbservrar och uppdatera databaser. 

Det senaste året har jag jobbat hemifrån, men det har fungerat väldigt bra då kunden har kontor i både Malmö och Stockholm och vi har kunnat komma närmre varandra nu när vi har samma förutsättningar. 

Vad gör du på fritiden?

Just nu bor jag i Malmö med fru, bebis och hund. Som nyblivna föräldrar och med husbygge i full gång är vi väldigt spända på att få se vad framtida fritiden har att bjuda på!  

Så frågar ni mig nu är det fullt upp med att ta beslut på hur det nya köket ska utformas till att välja kulör på väggarna men när allt är på plats kommer det förhoppningsvis ge mycket tid för god mat och långa skogspromenader. På våra promenader följer självklart Bonnie, vår dansk-svenska gårdshund, med.

Vill du veta mer om hur det är att jobba på m4? Kontakta mig!

Simon Hillbom

Software Developer

Mail: simon.hillbom@m4.nu