”Hur svårt kan det vara?”

Vad är det bästa med m4?

Det som jag tycker är en av de bästa sakerna om m4 är att det är ett bolag som verkligen bryr sig om oss medarbetare. Min konsultchef och jag har regelbundna medarbetarsamtal, så även om vi inte träffas dagligen har vi en nära och öppen kommunikation.

Vi hittar också på en massa roliga saker för att stärka gemenskapen, alltifrån en klassisk AW till en spelkväll med flipperspel.

En till egenskap som m4 har är en ”det löser vi”-attityd till de frågeställningar som dyker upp. Det blir personligt för mig som konsult och samtidigt som jag blir peppad.

Flexibiliteten som lönesystemet innebär är svårslaget, vilket jag absolut inte kan blunda för.

Vad gör du på dagarna?

Jag sitter med underhåll av en svit av applikationer och nyutveckling av plattformen som ska ersätta dem. Rollen som devoputvecklare gör att dagarna kan se väldigt olika ut, vilket jag trivs bra med.

Allt från att reda upp esoteriska buggar, optimera databasfrågor till att diskutera lösningar för nya features för att sedan omsätta det i kod.

Jag sitter på ett bolag centralt i Malmö, och har även på uppdraget mycket trevliga kollegor. Så jag får både ha kakan och äta den!

Vad gör du på fritiden?

Jag bor i Malmö med min katt Katten. Yes, han heter så.

Min stora passion är segling och jag har ganska nyligen börjat engagera mig i kappseglingsklubben. Min dröm är att ta mig över Karibien på egen köl. Förhoppningsvis kan vi ha en seglingskonferens med m4-gänget, så jag kan få fler med på min plan.

Utöver min seglingspassion gillar jag att ha små byggprojekt, alltifrån ett digitalt akvarium till ett internettuppkopplat gökur.

Vill du veta mer om hur det är att jobba på m4? Kontakta mig!

Hannes Nevalainen

Senior Software Developer

Mail: hannes.nevalainen@m4.nu