Möt Mikael!

Möt Mikael!

Mikael är en av våra stjärnor i Syd som jobbar inom IT och mjukvaruutveckling. Han har i flera år levererat topp resultat till våra kunder med oss på m4 och är killen som ser till att jobbet blir gjort. Egenskaper och kompetenser som andas det som m4 står för.

-Vad är det bästa med m4?  

”Det bästa med m4 är friheten som jag känner med vår lönemodell, jag trivs väldigt bra med den transparens som är med både debitering och vad jag kan göra för att nyttja min projektbuffert på bästa vis. Transparensen får mig att påverka vad som är viktigt för just mig i val av uppdrag. 

En till stor del som jag tycker om är friheten med att byta uppdrag, jag känner fullt stöd och där jag verkligen känner att min konsultchef gör allt för att möta mina förväntningar. Jag känner att m4 lyssnar på mig!”


-Vad gör du på dagarna?  

”Jag arbetar med att vidareutveckla en av min kunds största interna plattformar. Vi är ett team på 4 personer som har väldigt kul ihop och en mycket bra sammanhållning som gör arbetsdagarna roliga. Det som också är roligt med mitt uppdrag är att jag är med i hela processen från idé till implementering av det vi utvecklar. 

En fördel med att vara konsult är att jag får gemenskapen med mina kollegor på mitt uppdrag men jag får även gemenskapen hos m4. Helt klart bästa möjliga scenario, där jag både får ha kvar kakan och äta den.”


-Vad gör du på fritiden? 

”Mitt största fritids intresse är att vara ute på golfbanan. Få frisk luft och njuter absolut lite extra om solen lyser. Utöver detta så älskar jag och min sambo gå på konserter och musikfestivaler, av en mer metalisk karaktär. Datorspelade och e-sport är av ett stort intresse också.”