Möt vår konsultchefsstjärna, Roger Sorsa!

Möt vår konsultchefsstjärna, Roger Sorsa!

Dagligdags är han konsultchef inom Mekanik och Projektledning nere i Syd och hans arbete innefattar många kontaktytor.

Alltifrån att prata med kunder och samarbetspartner till kanske den viktigaste delen, nämligen att ta hand om våra härliga medarbetare.

Som en superhjälte dressar han efter kontorstid om, sätter på sig sin gula Team God Morgon Rynkeby t-shirt och trampar på för barnens skull!

Varför har du valt att engagera dig i Team God Morgon Rynkeby?

Vi på m4 tycker det är viktigt att ta vårt samhällsansvar och då passar Barncancerfonden via Team Rynkeby God Morgon väldigt bra.

Barnen är ju vår framtid.

Jag stötte på Team Rynkeby God Morgon redan 2016 då en väldigt god vän till mig deltog i insamlingen och krönte sitt engagemang med att cykla till Paris.

Där någonstans tändes en låga inom mig där jag som privatperson men även som företagare kunde göra något gott för någon annan än mig själv och som inte var direkt kopplat till affärsverksamheten.

Team Rynkeby God Morgon vilar på tre ben; insamling, träning och gemenskap.

Varför är det viktigt att bidra i dessa typer av arbeten? 

Då vi inom m4 känner ett starkt engagemang inom samhällsansvar är vårt bidrag till Team Rynkeby God Morgon naturligt och helt i linje med våra värderingar.

Vi inom m4 vill kunna påverka där det gör skillnad och då Team Rynkeby God Morgons insamlade medel går direkt till forskningstimmar inom barncancerforskning, är det en självklarhet för oss att bidra.

Vi har 5 tidigare tillfällen sponsrat denna insamling, och nu 2022 har vi valt att bli Platinasponsor, vilket innebär 125.000SEK direkt till forskning.

Vill du ge ett tips till andra hur de kan bidra?

Jag vill gärna uppmana andra att bidra till denna viktiga insamling! Det kan vara alltifrån att gå till din lokala ICA-butik och panta flaskor och burkar och där välja att skänka pengarna till Barncancerfonden eller delta i de olika evenemangen som

t.ex Spin of Hope och Golf of Hope. Kanske vill du som företagare kunna bidra direkt och därmed ta ditt samhällsansvar!?

Vill ni veta mer om vårt arbete eller har funderingar på vad just du kan göra? Kontakta gladeligen Roger, roger.sorsa@m4.nu.