En bättre affär.
För alla parter.

När alla parter är nöjda och gärna vill fortsätta jobba tillsammans – då vet man att man har uppnått ett bra samarbete. Därför strävar vi efter starka och långsiktiga relationer. Både med kunder och med medarbetare.

Genuint engagemang

Vi brinner för det vi gör och för att kunna hjälpa till att matcha rätt konsult för uppdraget.

En inställning som grundar sig på många års egen erfarenhet av att själva ha arbetat som konsulter i olika produktutvecklingsprojekt hos kunder i hela världen.

I roller som utvecklat våra kunder och oss själva, och som födde tanken att samspelet mellan kund och konsultföretag gick att vidareutveckla.

Vi ser bortom timdebiteringen, kortsiktiga vinster och gör vårt yttersta för att göra verklig skillnad för våra kunder och kollegor.

Det gör oss till en partner att lita på.

Tanken bakom M4

Vi bildade M4 för att vi var trötta på hur konsultbranschen såg ut. Korta uppdrag, höga timdebiteringar och missnöjda och otrygga anställda som glömdes bort och inte fick den utveckling som de förtjänade.

När du anlitar oss får du långsiktiga samarbetspartners i stället för kortsiktiga konsulter. Våra anställda är trygga och erfarna och får en större del av intäkterna, fler möjligheter att påverka sin egen utveckling och mer spännande och engagerande uppdrag.

Rätt kompetens för uppdraget

Vi har precis den kompetens som efterfrågas. Våra konsulter är välutbildade, erfarna och engagerade individer som fungerar utmärkt i teamet. En egenskap som är nog så viktig.

Och det vi säger att vi kan, är vi riktigt vassa på. En av våra dokumenterat starkaste sidor är förmågan att identifiera ditt behov och matcha det med rätt konsult. För oss är det viktigt att placera rätt kompetens på rätt uppdrag. Det gör livet enklare för alla parter.