Frihet att styra själv.
Chans att göra skillnad
.

LÄS OM Erik Norlin

”Drivs av att lösa problem och få utveckla mig själv , så här trivs jag”

LÄS OM Pontus Larsson

“Med ett glatt humör och ett öppet sinne kommer man långt”

LÄS OM Andreas Johansson

“En bra företagskultur är viktigt – så här trivs jag”

LÄS OM Simon Hillbom

”Vi testar och ser vad som händer!”  

LÄS OM Henrik Tiinus

”Det bästa med m4 tycker jag är det genuina fokuset på medarbetarna”

LÄS OM Gustaf Liebe

”Ser fram emot att lösa uppgifterna tillsammans med alla mina fantastiska kollegor”

LÄS OM Rasmus Johansson

LÄS OM Hannes Nevalainen

”Hur svårt kan det vara?”

LÄS OM Amanda Rydin

”Man får sin röst hörd och blir inte en i mängden”

LÄS OM Torbjörn Ulfsberger

” Jag drivs av utmaningar ”

LÄS OM Gustaf Fjaestad

“Jag vill lära mig något nytt – varje dag!”

LÄS OM Niclas Harbig

”Bensinen rinner i blodet”

LÄS OM Mikael Lund

”Flexibelt och personligt”

Ingen av våra medarbetare är den andra lik. Det tar vår anställningsmodell höjd för. Den är utformad så att du får direkt inflytande över din arbetssituation. Hos oss får du själv välja mellan flera intressanta uppdrag. Du kan också styra när och hur du vill jobba. Och du får chans att göra verklig skillnad för våra uppdragsgivare.

Tre anledningar att bli en av oss

1. Transparens och rättvisa
Hos oss får du lön efter nedlagd möda. Du får tillsvidareanställning med provisionsbaserad lön och en individuell projektbuffert. I vårt lönesystem finns dessutom en prestationstrappa. Du påverkar alltså själv din löneutveckling. Enkelt, rättvist och transparent.

2. Professionalism och personlighet
Vi har det bästa av två världar. Värmen och personligheten hos det lilla bolaget, kombinerat med det stora bolagets resurser och professionalism. På m4 blir du aldrig en i mängden. I stället är du med och bygger vår gemensamma framtid.

3. Självbestämmande och flexibilitet
Vi erbjuder en utmanande vardag med uppdrag hos intressanta kunder. Sedan har du möjlighet att själv välja mellan olika uppdrag, samt när och hur du vill jobba. Din lön baseras på din prestation, och du får marknadens bästa anställningsvillkor.

Vill du bli en av våra fantastiska medarbetare?

Om vi får gissa beror vår framgång på förmågan att matcha rätt konsult med rätt uppdrag. Att hitta guldkornen. Våra konsulter lovordas nämligen ofta av våra kunder för sin kompetens, goda samarbetsförmåga, förståelse för slutkund och levererade resultat. Vill du vara en del av m4-gruppen, ansök redan idag!

FAQ

F: Vilka anställningsformer erbjuder ni?

S: Alla våra anställda är tillsvidareanställda med provisionsbaserad lön med en individuell projektbuffert.

Vi har ett kollektivavtal och ett generöst utbud av förmånliga villkor och förmåner som man själv väljer bland.

F: Hur använder jag min projektbuffert?

S: Hos oss är det du som väljer vad som är viktigt för just dig. Du kan till exempel använda din projektbuffert till extra betald ledighet, utbildningar, träningskort, extra pensionssparande, utbildning eller kanske ett extra tillskott till föräldrapenningen.

Dessutom så bidrar den, tillsammans med vår lönemodell, till att skapa den kanske tryggaste anställningen i konsultbranschen. 

F: Hur fungerar det när man vill utvecklas och göra karriär?

S: Vi strävar efter att vara det bästa företaget för personer som vill utvecklas och trivs i konsultrollen. Hos oss finns det många karriärs vägar att välja på och man är själv med och bestämmer.

Kanske lockar det med ledande roller och en utbildnings och uppdragsinriktning på ledarskap? Eller så väljer man att inrikta sig på att specialisera sig genom riktade utbildningar på spetskompetens.
Du väljer själv, vi hjälper dig på vägen.

F: Hur länge går man i snitt utan uppdrag om jag vill byta uppdrag?

S: Oftast matchar vi ett uppdragsbyte så att du börjar det nya uppdraget direkt efter att du har avslutat det gamla. Skulle det ändå bli ett litet glapp kan du passa på att njuta av någon veckas ledigt eller varför inte passa på att gå en utbildning. Lön får du ändå tack vare din projektbuffert.

F: Vem får projektbufferten om jag avslutar min anställning?

S: Projektbufferten tillhör bara dig och du får ut den som en slutlön. Vi bokför och redovisar den som en ackumulerad löneskuld och den skyddas därmed av den statliga lönegarantin.

F: Hur fungerar det egentligen på m4, måste jag ansvara för mycket själv?

S: Nej. Du har visserligen full insyn och kontroll över din lön och projektbuffert genom vårt egenutvecklade redovisningssystem Im4ix, men vi sköter all administration och löneutbetalning.

F: Vilka kunder och uppdrag kan jag få via m4?

S: Vi jobbar både direkt med våra kunder och genom partners för att ständigt ha tillgång till så många intressanta uppdrag som möjligt.

Som en lite mindre konsultfirma få vi tillgång till både samma uppdrag som de större konsultföretagen och en mängd roliga och spännande uppdrag från de lite mindre kunderna som inte vill arbeta med de stora konsultföretagen.

Våra kunder finns i södra- och mellersta Sverige i skiftande branscher och vi tror att spridning är bra, både geografiskt och verksamhetsmässigt.

F: Varför ska jag välja att arbeta för m4?

S: Vi är helt rätt företag för dig som är erfaren, medveten, brinner för ditt yrke och som vill arbeta på konsultbasis.

Vårt erbjudande är starkt och vi kan konkurrera med de bästa på marknaden genom vårt erbjudande, engagemang, kompetens och vår långsiktighet.

Vi erbjuder spännande uppdrag ute hos intressanta kunder. Vår vision är att vara den odiskutabelt bästa arbetsgivaren i Sverige för handplockade konsulter.