Nu får vi äntligen lov att presentera vår nya konsultchef i Mälardalen, Ninnie!  

En driven själ som brinner för konsulten och försäljning, och med snart 20 år i konsultbranschen inom IT/mjukvaruutveckling kommer hon garanterat glänsa med oss på m4. Utöver den business-kvinnan hon är, trivs hon också helt klart ute i skog och mark där aktiviteter som ridning och jakt finns med på listan. Hon bor i Tyresö, söder om Stockholm och har en fantastisk man och 3 lika fantastiska barn, och i hennes händelserika liv får hon även in att vara en inbiten träningsnörd.  

Varför valde du m4? 

Jag valde att hoppa på m4 för jag trivs oerhört bra med kulturen och transparensen som finns i bolaget.  Att få jobba med personer kring mig som gillar sitt jobb är viktigt för mig, och det känner jag att jag hittat hos m4. Självklart vill jag heller inte hymla med att det är ett riktigt trevligt gäng, så är säker på att arbetsglädjen är en naturlig del i vardagen.  

Vad söker du hos dina medarbetare? 

De som är passionerade och verkligen brinner för det de gör. Inget gör mig gladare än att se när glöden verkligen finns där och drivet att kontinuerligt fortsätta drivas framåt och utvecklas. För mig är det även viktigt att personkemin känns bra och att ha en vilja att vara del i gänget.      

Berätta något folk inte vet om dig!   

Är som många vet lite träningstokig, men det som kanske inte alla vet är att jag tränat mycket för att delta i Strongwomen. Älskar att lyfta skrot! Så vill ni prata träning, hojta mer än gärna till.