Sommaren börjar gå mot sitt slut och vi kick startade hösten med att välkomna vår nya kollega Malin, som kommer briljera i rollen som Service Manager på vårt Göteborgskontor.

Precis influgen från USA, där hon bott i över 11 år, har Malin en gedigen bakgrund i administration, ekonomi och service. En driven själ som brinner för att framåt ge den bästa stöttningen till oss kollegor inom just dessa områden. Utöver den business-kvinnan hon är, trivs hon också helt klart ute i skog och mark där aktiviteter som ridning och hundträffar finns med på listan.

Varför valde du m4?

Jag blev väldigt imponerad av arbetskulturen som m4-gänget har skapat och ser fram emot att få vara med i utvecklingen. Det känns som att det är ett härligt gäng som bryr sig otroligt mycket om både anställda, konsulter och kunder. En jackpot helt enkelt!

Berätta något folk inte vet om dig!

Utanför jobbet älskar jag att gå i skogen med mina två hundar och åka på olika hundträningar och -tävlingar. Jag har även en äventyrslysten ådra i mig, så backpacking genom Afrika, bungyjump i Kina och bestiga Mount Everest Base Camp är kryssade på min bucket-list.