Vi hälsar Erik välkommen som ny konsultchef i Syd!

Vid jul hintade vi om att vi väntade på en försenad julklapp, som äntligen blivit levererad! 🎁

Erik Lindeberg går nu in som konsultchef i Syd och tagit oss alla med storm. Hans erfarenhet inom konsultbranschen kombinerat med hans glada anda kommer bli succé! Nu ska vi lära känna Erik lite bättre i tre snabba frågor.

Varför valde du m4?
Jag brinner för mina anställda och att de ska trivas, något som m4 snabbt visade var en viktig punkt – och där var jag fast! Detta förstärktes snabbt när jag mötte ett fantastiskt gäng, och jag ser väldigt mycket framemot att bygga upp ett team med m4s inkluderande kultur.

Vad söker du hos dina medarbetare?
Eldsjälar som brinner för sitt arbete, där man är nyfiken på att lära sig nya saker. Med ett driv, inkluderande arbetssätt och med en konsultmässighet, vilja vara med och göra verklig skillnad för våra uppdragivare, så kommer man väldigt långt i mina ögon.

Berätta något folk inte vet om dig
Jag älskar att på min lediga tid spendera den utomhus så mycket det bara går! Spendera tid ute på sjön och allt som har med båtliv att göra, eller så tar jag mig gärna tiden att vandra i fjällen. Innan dessa tider så var resa ett stort intresse där Indien och Thailand är favoriter. Jag har dessutom tre fantastiska söner som grädden på moset!