Man får sin röst hörd och
blir inte en i mängden

Vad är det bästa med M4?

Det finns väldigt många fördelar med m4. Strävan att hela tiden ge 100% tillsammans är mäktigt! Vi är ett gott gäng med olika bakgrunder. För mig är det viktigt att man har tydligt uppsatta mål och ser samt inkluderar sina medarbetare.

Känslan på m4 är att alla strävar mot samma mål, vi har en bra gemenskap och sammanhållning som är beundransvärd med tanke på att de flesta av oss sitter ute hos våra kunder.

Dessutom har m4 ett riktigt vasst erbjudande som lockar till sig de vassaste konsulterna. Det är en resa som jag är väldigt tacksam att få vara med på.

Vad gör du på dagarna?

Jag arbetar som konsultchef på m4 och stortrivs! Jag är den primära kontakten till våra partners och tillsammans med mina kollegor matchar jag uppdrag till rätt konsult. Arbetet är varierande med olika kunder och branscher. Att få arbeta med och bli inspirerad av riktigt kompetenta medarbetare gör jobbet så roligt.

Som konsultchef har jag även ett team med vad jag stolt kan säga är världens bästa medarbetare. Jag trivs oerhört bra i ett upplägg där man som konsultchef och medarbetare är ett team, och tillsammans sätter upp en väg för medarbetarens utveckling och väg framåt.

Vad gör du på fritiden?

Utanför jobbet är det också fullt på agendan! Min sambo och jag renoverar just nu ett 20-tals kust hus i Hamburgsund, så kavajen byts på helgerna ut till ordentliga snickarbyxor.

Utöver det så har jag även två islandshästar, två hundar och en katt som förgyller mitt liv. Så mig hittar ni ofta och gärna på hästryggen i skogen med hundarna som promenadsällskap.

Rent krasst är jag en person som gillar att fylla livet med roliga saker och de får gärna vara fysiskt krävande och utomhus är inte helt fel. Jag beskrivs oftast som glad och målmedveten, både på jobbet och utanför.

Vill du veta mer om hur det är att jobba på m4? Kontakta mig!

Amanda Rydin

Regionchef

Mobile: +46 (0)70 199 42 80

Mail: amanda.rydin@m4.nu