”Jag tycker om att lära mig nya saker”

Vad är det bästa med m4?

En av m4s starka sidor är vår individuella och flexibla lönemodell. Jag trivs bra med att jag själv väljer mina val, och att jag kan välja det jag vill utan begränsningar. Självklart känns det tryggt att jag också har min konsultchef som stöder och ger mig råd med de olika besluten.

Vi har även väldigt trevliga medarbetare, och vi har kul när vi väl träffas. När jag började prata med m4 fick jag en väldigt positiv bild av företaget, som sitter kvar. Kort och gott personligt och individanpassat.

Vad gör du på dagarna?

Jag håller på med att utveckla ett system för “Driver Monitoring” i personbilar. Det är mix av programmering, embedded system och neurala nätverk. I uppdraget får jag visa olika delar av min kompetens, och jag får också lära mig nya saker vilket jag brinner för.

Uppdraget i sig ligger i framkant med de tekniker vi arbetar med samtidigt som de ger mig nya utmaningar. Även här har jag väldigt bra kollegor, med hög kompetens. Så jag får det bästa av två världar, på de båda ställen.

Vad gör du på fritiden?

Utanför jobbet blir det en hel del träning. Jag har även ett gammalt hus som behöver ha min kärlek, kanske lite väl ofta om du frågar mig. Dock skönt att ha något att pyssla med utanför jobbet.

Jag har även en dotter och en son, som jag gärna umgås med. Då grabben pluggar i Linköping blir det en och en annan sväng dit. Förutom de så tränar jag tränar lite styrketräning, löpning, cykel, utförsåkning när tillfälle ges, kör lite pass på Friskis&Svettis. Full rulle helt enkelt!

Kontakta konsultchef

Mikael Andersson

Konsultchef Inom området teknik

Mobile: +46 (0)10 190 16 02

Mail: mikael.andersson@m4.nu