En bra företagskultur är viktigt – så här trivs jag  

Vad är det bästa med m4? 

Som person är jag mån om att vilja omringas av drivna, lojala och omtänksamma människor, både privat och i yrkessammanhang. Varför jag valde att arbeta med m4 är av en enkel anledning att det är ett familjärt bolag med en stark företagskultur.  

En annan styrka inom m4 är konsultcheferna. Alla vi människor är olika och motivation kan uppnås genom många sätt. Det känns otroligt bra med ett företag och konsultchefer som respekterar samt uppmanar en om att fortsätta sträva efter sina drömmar. m4 sätter ribban högt men ger tillbaka dubbelt så mycket i mina ögon! 

Vad gör du på dagarna? 

Jag jobbar med att ta fram nya fixturer och verktyg till GTO i Tuve. Jag trivs bra med uppdraget då man får följa framtagningen av verktygen från idé till drifttagning, vilken känns väldigt givande. Det är även kul att få se kommande produkter och få ta fram verktyg till dessa. 

Som konstruktör ger det mig verkligen en kick när det jobbet vi levererat sätts i bruk, och att vi som team tagit vår produkt dit vi vill. Jag gillar verkligen att jobba med andra, och det är väldigt lärorikt att få höra och dela åsikter med vårt goda gäng.  

Vad gör du på fritiden?

På fritiden blir det en del träning i olika former i form av löpning, cykel, skidor och simning. När det inte tränas så blir det diverse projekt på 3d-skrivaren. Ett annat intresse är motorsport då jag gärna kollar på F1 i soffan och live ute på banan.  

Så m4 blir även en bra kombination till mina fritidsintressen då även konferensresorna som de arrangerar ibland blir i dessa teman. Vi är fler som är motortokiga och träningsfantaster!  

Vill du veta mer om hur det är att jobba på m4? Kontakta mig!

Andreas Johansson

Design Engineer

Mail: andreas.johansson@m4.nu