”Drivs av att lösa problem och få utveckla mig själv , så här trivs jag”  

Vad är det bästa med m4? 

När jag fick frågan om att börja på m4 var det ett enkelt beslut. Enkelt för att på m4 ger man alla möjligheten att utvecklas individuellt,  tillsammans letar vi uppdrag som stimulerar den personliga utvecklingen och samtidigt passar livspusslet därför passar m4 mig perfekt.

Att jobba på ett företag som m4 där man har möjlighet att själv styra över sina pengar utefter livets olika skeden är verkligen fantastiskt. Val av tjänstebil, ledighet och pensionsinbetalning varierar med familjesituationen och du väljer det som passar just dig.

Vi på m4 träffas regelbundet utanför uppdraget för att hitta på olika aktiviteter, middag, bowling eller skidor i Hammarby-backen.

Vad gör du på dagarna? 

Mitt uppdrag på Scania i Södertälje innebär att verifiera kundkrav på militära fordon, som är allt från ganska enkla funktionskrav på fordonets belysning till kompletta systemfunktioner av påbyggnationer i både extrem kyla och extrem värme.

Jag utför allt från att skriva provplan för de olika systemen till att utföra proven på systemen, med förevisning för kunden. Självklart innebär det också att jag dokumenterar utförda prov och skriver rapporter som levereras till kund.

Vad gör du på fritiden?

Min fritid tillbringar jag gärna med att vandra i skogen med någon i familjen, eller så tar vi stadsturer till olika städer och tittar efter trevliga loppisar eller antikhandlare. Självklart blir det tid att åka grusvägar med min MC.

Vill du veta mer om hur det är att jobba på m4? Kontakta mig!

Erik Norlin

Senior Design Engineer

Mail: erik.norlin@m4.nu