”Det bästa med m4 tycker jag är det genuina fokuset på medarbetarna” 

Vad är det bästa med m4? 

Det bästa med m4 tycker jag är det genuina fokuset på medarbetarna. Vår vision att vara den bästa arbetsgivaren i Sverige för handplockade konsulter är inte bara något vi säger utan det är något som ledsagar oss i allt vi gör. Som konsultchef behöver jag sällan fundera på vad som är rätt beslut i en given situation utan det beslut som gör oss till ett bättre företag är det rätta beslutet. Det kan låta självklart, men efter att ha varit anställd som chef och säljare på stora konsultföretag har jag sett hur mycket det kan skilja mellan det man säger och det man gör.

Man kan ju dock inte bara jobba utan vi blandar hårt arbete med att träffas och umgås socialt under lättsamma former. En aktivitet på m4 kan vara en After Work på kontoret, en båttur till Ven eller en skidkonferens i Italien. Tanken är att det ska finnas något som passar alla.

Vad gör du på dagarna? 

Den allra viktigaste delen av mitt arbete är att se till att det alltid finns intressanta uppdrag att välja på för våra konsulter. Vi är inte ett företag där man ”glöms bort” när man har ett uppdrag ute hos en kund utan när man är sugen på en ny utmaning är det mitt fulla fokus att leverera det.

Vid sidan av försäljning är det verkligen högt och lågt vad jag lägger tid på. Det kan vara allt ifrån att planera en julfest till att se till att en nyanställd får en riktigt bra introduktion och denna mix är det som gör att jag trivs så bra i rollen som konsultchef på m4.

Jag lägger även mycket tid och tankekraft på hur vi som företag ska utvecklas samtidigt som vi växer. Det som fungerar bra när man är 20 anställda fungerar kanske inte när man är 50, men genom att ha en genomtänkt strategi med medarbetarna i fokus kan vi bli ett bättre företag efterhand som vi växer. Det kommer dock inte av sig självt utan det är hårt arbete och fokus som ligger bakom.

 

Vad gör du på fritiden?

Som nybliven husägare och småbarnsförälder trivs jag bäst när jag får umgås med familj och vänner hemikring och med en dotter på snart 3 år är det full fart. Det finns dock alltid lite tid över och då tycker jag om att nörda ner mig i olika projekt. Just nu är det ölbryggning och BBQ som upptar mycket av min tid och där finns det hur mycket som helst att grotta ner sig i. Det är inte en ren slump att vi nu ska brygga lite öl på m4 också…

Träning är också en viktig del av mitt liv för att jag ska må bra och kunna koppla bort jobbet. För tillfället är det mest styrketräning och löpning som gäller, men jag har tidigare under många år tränat Brasiliansk jiu-jitsu (Bjj) och det är inte omöjligt att det blir en come back någon gång i framtiden.

Vill du veta mer om hur det är att jobba på m4? Kontakta mig!

Henrik Tiinus

Konsultchef Inom området IT/Mjukvara/Elektronik

Mobile: +46 (0)70 273 62 60

Mail: henrik.tiinus@m4.nu