”Vardagsglädje är A och O”

Vad är det bästa med m4?

Det är mycket som är väldigt bra med m4 men det som jag trivs oerhört bra med är självklart vår projektbuffert. Jag får själv välja vad jag kan ta för utbildning, vilken telefon jag ska köpa och om jag vill ta ut mer i friskvård. De fria valen gör att jag känner att jag själv sätter min vardag och inte får några begränsningar i min egen utveckling. Ett vinnande koncept enligt mig!  

Vi har också en otroligt bra gemenskap. Samtidigt som vi har tryggheten att vara anställda hos en medelstor arbetsgivare, har vi inte tappat det lilla och personliga bolaget och vi har skapat en väldigt familjär stämning, lokalt på våra kontor. Alla känner alla, vi gillar att umgås (när vi får) och har väldigt roligt när vi väl ses.  

Vad gör du på dagarna?

Idag sitter jag med ett trevligt gäng och jobbar med min kunds process för ytbehandling för motorer och drev. Det innefattar bland annat vad vi ska använda för typ av material och är med i utvecklingen av processer för detta. Så det blir en del projektledning, stort arbete med tekniska bestämmelser och standarder och även mycket leverantörskontakter.  

Jag trivs bra med att arbetet är väldigt omväxlande i arbetsuppgifterna, så den ena dagen är inte den andra lik. Vi jobbar även med ett internt nätverk inom den större koncernen för just ytbehandling, vilket gör att jag även får ta del av fler spännande områden och möta nya människor.  

Vad gör du på fritiden?

Jag är scoutledare för ett gäng helt underbara Äventyrsscouter (scouter årskurs 6-8). Det jag försöker åstadkomma är att barnen ska utvecklas som personer och att de ska kunna jobba enskilt och i grupp och naturligtvis att de ska förstå och klara sig ute i naturen. Vi lär oss genom att prova, öva och utforska hur vi ska göra olika saker, inte genom att bli tillsagda hur vi ska göra. 

Jag skulle nog vilja påstå att jag har gröna fingrar! Så när jag inte är ute i skogen som scoutledare så ägnar jag mycket av min tid åt odling på olika sätt. Grönkål, gurka, tomater, sallad, potatis, chili, zucchini, ja och mycket mer!  

Sen har jag ju en fantastisk familj som är min största prioritet! 

Vill du veta mer om hur det är att jobba på m4? Kontakta mig

Patrik Hagel

Paint and Surface Treatmen specialist

Mail: patrik.hagel@m4.nu