”Jag är en i gänget, trots att jag kör eget”

Vad är det bästa med m4?

Var ska jag börja?

Nej, men ärligt talat så räcker med att ha träffat gänget på m4 en gång, så förstår man att de drivs av en passion för konsulten och konsultlivet.

Jag känner mig alltid välkommen till kontoret, inte bara som att man är i en affärsrelation. Öppen och rak kommunikation är det som gäller, vilket gör att jag känner mig lugn och trygg med att det händer saker hela tiden.

Som egen konsult så får jag dessutom samma möjlighet som de anställda till att ge feedback och förbättra verksamheten, samtidigt som jag får vara en del gemenskapen med alla AW, workshops, fester och annat.

Vad gör du på dagarna? 

Jag jobbar med visualisering och VR i praktiken, vilket kan innebära allt från att skapa fotorealistiska bilder av enstaka detaljer till att skapa en komplett virtuell upplevelse. Det är en enorm styrka för kunden, att i tidiga faser kunna utvärdera olika design och konstruktionslösningar.

Alla valen som görs i utvecklingsprocessen görs med ett bättre underlag och till en mycket lägre kostnad. Att visuellt kunna uppleva din produkt innan den finns fysiskt spara självklart både tid och pengar, men den största vinsten är kanske känslan att ”alla kan vara med” och ge sin feedback oavsett var man befinner sig i världen.

Vad gör du på fritiden?

Jag är en nyfiken och äventyrlig familjefar som älskar att vara med familjen och som lever för att lära mig nya saker. Det bästa sättet att lära sig nya saker tycker jag är att våga prova på saker och att träffa nya människor.

Det tar sig självklart olika uttryck, från att dyka efter haj i Filipinerna till att nu senast skaffa en liten ponny till familjen. Jag är även född med en hög halt av bensin i blodet och har varit med i allt från Gumball 3000 till att ha arbetat med att konstruera världens snabbaste bilar på Koenigsegg i Ängelholm.

Vill du veta mer om hur det är att jobba på m4? Kontakta mig!

Peter Dahlqvist

Visualiserings artist & Konstruktör

Mail: peter.dahlqvist@m4.nu