” Jag drivs av utmaningar ”

Vad är det bästa med m4?

Jag har fått vara en del utav m4 under mer än ett decennium vilket har varit fantastiskt roligt, lärorikt oh utmanande.

Det är en sådan miljö jag älskar att vara i och som får mig att stanna. Jag har fått vara med och se både DI gaseller utdelas och se företaget växa, men ändå hålla kvar känslan av ett litet familjärt företag där alla får sin röst hörd. Att vi har haft kvar den familjära känslan även under tillväxt är inspirerande vilket gör att vi tillsammans skapat den överlägset bästa konsultfirman, enligt mig. Jämför man med andra upplägg på anställning eller att driva eget, så kommer fördelarna med m4 alltid att väga över med marginal.

Vad gör du på dagarna?

Just nu består dagarna mest utav att vara mentor för en yngre generation och coacha i grundläggande teknik, retorik och motorik. Alltså uppdraget – föräldraledighet!

Att vara föräldraledig ger mig dessutom tid att stanna upp reflektera över hur de strategier och teorier jag byggt upp för min projektledarroll, kan förfinas.

Tiden för reflektion tycker jag kan vara utmanande att få in på uppdraget där jag har många bollar i luften, så när tiden är inne är jag väldigt motiverad att komma tillbaka till uppdraget.

Vad gör du på fritiden?

Jag gillar när det går fort och kroppen får arbeta! Efter att ha elitidrottat i ungdomen så finns drivkraften att få kämpa för att bli bättre mot olika mål.

I ungdomens idrottskarriär var det devisen ”Ensam är stark”, vilket skapade grunden till mina prestationer.

Men efter ett SM-guld i längdhopp hittade jag inga nya motiverande mål. Då sadlade jag om och bytte den mot nöjet att bygga gemensamma mål som lag som jag haft med mig sedan dess. 

Kontakta mig

Torbjörn Ulfsberger

Project Manager

Mail: torbjorn.ulfsberger@m4.nu