”Motorknaster och tekniknörd ut i fingerspetsarna”

Vad är det bästa med m4?

Det bästa med M4 är att jag får eget ansvar och möjligheter att påverka min egna situation. Jag kan fritt välja lön och anpassa mitt eget engagemang efter det som passar mig. Konsultrollen har fantastiska möjligheter för att kunna testa olika saker och förmågan att kunna välja. Att vara konsult på m4 är en väldigt uppskattad sits att vara i.

Vad gör du på dagarna?

Under det senaste året har jag haft tre olika tjänster på BorgWarner. Den första tjänsten var som prototype supply chain engineer där jag var ansvarig för kvalitetstjänst av inkommande material, ansvarig för skruvförband, och kvalitetsärenden på produkter i produktion. Den andra tjänsten var att koordinera och återkoppla kvalitetsproblem till kundansvarig, och den tredje var konstruktion och produktion.

Vad gör du på fritiden?

Jag är en nyfiken och äventyrlig kille som gillar när det händer saker. Jag tycker om att åka på expeditioner, både på två och fyra hjul. Några av mina intressen är marockansk mat, kultur, natur, jakt och friluftsliv. Jag är så kallad motorknaster och tekniknörd ut i fingerspetsarna så jag bygger både bilar och mc.

Vill du veta mer om hur det är att jobba på m4? Kontakta mig

Victor Wassvik

Konstruktör

Mobile: +46 70 933 37 16

Mail: victor.wassvik@m4.nu