”Gustaf levererar alltid
över förväntan”

Utmaningen

Kraven för att tillverka livsmedel är tuffa och blir tuffare för varje år. Livsmedelsproducenterna sätter i sin tur lika skarpa krav på sina leverantörer. Utmaningen som konstruktör är att hålla koll på alla krav men också att väga olika krav mot varandra och göra kompromisser.

Maskinerna vi designar ska inte bara uppfylla uppsatta process-parametrar utan hänsyn måste också tas till servicebarhet, mekanisk belastning, materialval, tryck-klassningar etc.

Kunden har ofta dessutom egna tankar, idéer eller önskemål som vi implementerar. Utöver det har kunden egna krav för att maskinen ska kunna produceras säkert och kostnadseffektivt.

Lösningen

Genom att samarbeta, kommunicera tydligt, vara detaljorienterad och implementera strikta självgranskningar ser Gustaf till att de maskiner han designar uppfyller eller överskrider alla kundernas önskemål. 

Han är säker att ett bra samarbete är nyckeln för att kunna leverera bra resultat i rätt tid!

Resultatet

Genom att visa på stor noggrannhet och arbetsmoral så har han under sin tid på uppdraget fått större och större ansvar. Förutom fortsatt arbete med nya beställningar, utvecklar Gustaf nu även de olika grund-mallar och lösningar som alla hans konstruktörskollegor använder i sitt dagliga arbete.

Under hans två år hos kunden har han designat ett stort antal maskiner till kunder över hela världen.

Sannolikheten är stor att just du har ätit eller druckit något som tillverkats i en maskin som tagit form på Gustafs datorskärm!

Kontakta min konsultchef

Roger Sorsa

Regionchef Inom området teknik

Mobile: +46 (0)70 184 98 29

Mail: roger.sorsa@m4.nu